Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi se sýrovým špenátem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ssimusshka ssimusshka

Snadný

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 119 kJ /
984 kcal
Bílkoviny34,98 g
Tuky13,18 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,32 g
Sacharidy178,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nadrobno nakrájenou cibulku orestujeme na kapce olivového oleje, přidáme zmražený špenát a necháme ho rozehřát. Krok 2: Podlijeme ho trochou vody a dále podléváme mlékem, povaříme ho. Ochutíme solí, pepřem a česnekem. Krok 3: Přidáme vejce a ve špenátu necháme rozpustit sýr. Krok 4: Uvaříme gnocchi, přelijeme špenátem a posypeme strouhanou šunkou. Podáváme.

Zveřejněno 17. 10. 2009

Poznámka autorky ssimusshka

Je to velice rychlá mňamka :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwDA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwDA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
gnocchi se špenátem, gnocchi se šunkou a špenátem, gnocchi se špenátem a šunkou, gnocci se špenátem a sušenými rajčaty, gnocchi recepty, gnocchi spinachi recept, gnocchi spenat, recepty gnocchi se špenátem a šunkou, špenát s gnocchi, opečené gnocchi, gnocchi spinaci, noky se špenátem a sušenými rajčaty, zapečené gnocchi se susenymi rajčaty recept, gnocci se sýrem a sušenými rajčaty, spinachi recept, gnocchi se špenátem a sušenými rajčaty, gnocchi se šunkou špenát, gnocchi se špenátem,uzeným masem,, gnocchi se špenátem bez mesa, noky ze syrových brambor

Suroviny:
gnocchi, olej, cibule, špenát mražený, česnek, vejce, sůl, pepř, sýr uzený, voda, mléko, šunka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu