Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tousty na divoko

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ravlik Ravlik

Snadný

Doba přípravy 2 min Doba přípravy: 2 min

2 min (2 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 050 kJ /
251 kcal
Bílkoviny22,50 g
Tuky15,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy6,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vezmeme dva tousty a jeden zlehka pomažeme máslem po celé ploše na jedné straně. Položíme 1 plátek sýra na máslo. Sýr okořeníme kořením na ryby a grilovacím kořením po celé ploše sýra ale jenom zlehka, ať tam toho není moc. Krok 2: Dále kápneme 3 kapky pálivé chilli omáčky a rozetřeme co nejvíc. Toust přikryjeme druhým toustem se kterým jsme nic nedělali. Krok 3: To samé uděláme s dalšíma 2 tousty. Pak vytřete normálním kostkovým máslem všechny stěny sendvičovače a zaklapněte tam tousty. No a zapněte sendvičovač a pak vám blikne světýlko že už to je.

Zveřejněno 4. 9. 2009

Poznámka autora Ravlik

nejlepší podávané s mlíkem nebo s mátovym čajem ;)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tousty na divoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/APVj

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tousty na divoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/APVj

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Mohla jsem dát omáčky víc, moc pálivé nebyly ;-)

Ravlik, určitě recept nikdo nesmazal jen proto, žes na nich byl ty:-)):-D

děkuju všem za příspěvky ;-) a bohuzel ty fotky smazali protoze sem na nich byl ja :-D vsem se omlouvam ze sem dosud nenapsal treti recept,ale ja porad experimentuju a vzdycky ten recept zapomenu :-) tak na rijen uz mi snad neco vyjde :-p

Proč byly fotky smazány:-?:-//:-//

Holky - škoda, že jste neviděli ty fotky, než byly smazány. Ty stály za to :-D:-D:-D:-D:-D
Ravliku - jsi fajn kluk:yes: a je vidět, že se o sebe dokážeš postarat.;-)

Tak trochu ve stylu Listera z Červeného trpaslíka...:-D I když ten by tam tu chilli omáčku vymačkal celou ;-):-)). Ale určitě to bude bomba; zejména vhodné pro některá rána, která se dospělákům tak nějak vymkla z ruky :-)). Dospělákům! ;-)

Ravlíku, ty tvoje recepty mě baví:yes::yes::yes::-)) +

Tématické fráze:
nejlepší tousty, tousty, tousty recepty, sendvičovač recepty, sendvičovač na 4 tousty, nejlepší toust, pálivé tousty, recepty sendvičovač, recepty pro sendvičovač, recept na tousty, omáčka na tousty, toust, pomazánka ze srnciho na tousty, sendvičovač recept, tousty s máslem, nejlepší tousty recept, recepty na tousty že sendvičovače, nejlepší tousty recepty, recepty na sendvičovač, recepty,sendvičovač

Suroviny:
chléb toustový, máslo, sýr eidam, koření na ryby, koření grilovací, omáčka chilli pálivá

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu