Krůta na divoko

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Drůbeží maso 1 názor

Suroviny

2 krůtí stehna
česnek nebo domácí česneková pasta
rozmarýn
jalovec
nové koření
bobkový list
chilli
mletý kmín
1 mrkev
několik cibulek
10 dkg slaniny
2 stroužků česneku
2 dcl červeného vína
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso si naložíme den předem do marinády.

  2. Stehna pořádně pomažeme česnekem a vložíme do oleje, kam jsme dali koření a bylinky.

  3. Druhý den si připravíme pánev, na ní osmahneme slaninu a přidáme stehna.

  4. Pak přendáme do pekáčku, přidáme nakrájenou mrkev, několik nakládaných cibulek a mírně podlijeme.

  5. Pečeme asi hodinku přikryté a pak odkryjeme.

  6. Přidáme víno a pečeme odkryté aspoň další půl hodinku.

  7. Poté maso vyndáme a výpeček si přelijeme do kastrůlku a rozmixujeme.

  8. Podáváme s restovanou zeleninou a pečeným bramborem.

Poznámka

tento a další mé recepty najdete zde...

https://www.facebook.com/pages/Va%C5%99en%C3%AD-a-...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 176 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůta na divoko

  • pavla pavla(neregistrovaná)

    Milujeme kruti maso.......a tehle recept je vynikajici !!!!!:yes:yes:;-):-)

    Odpovědět

Tématické fráze: krůta na divoko krůtí maso na divoko krůta recept kruta recepty pecena kruta na divoko recept kruta na divoko recepty krůta recept krůtí stehno na divoko krůtí stehna na divoko kruti na divoko krúta kruta na divoko recept na divoko krůta nadivoko recept krůta krutá stehno recepty krůta na jalovci krůtí maso pečené na divoko krůtana divoko krůta jako bažant

Zapomněl/a jsem heslo