Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 725 kJ / 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,10 g |
Tuky | 34,08 g |
Vláknina | 9,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQo5
Moje poznámka
Králík v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQo5
Nejnovější recepty
Jednohubky s lososem a se španělskou sušenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Himalájské řezy
Přidáno před 19 hodinami
Grilované rybí souvlaki
Přidáno 3. 10. 2025 12:54:20
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno 3. 10. 2025 12:27:24
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:55:18
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:22:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné řezy naší babičky
Jan Nemec před 2 hodinami
Hovězí plátky s taveným Hermelínem v brusinkové omáčce
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
jindrastec před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Macuna před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Stefi.f před 5 hodinami
Lahodná játrová omáčka
ok1cmj před 5 hodinami
Cuketový makovec
JanBinko před 5 hodinami
Pečený hruškový čaj
Recept24 před 5 hodinami
Bublanina s jogurtem
mazoret před 5 hodinami
Švestkový koláč s kyselou smetanou
jana1974 před 5 hodinami
Tématické fráze:
omáčka z králíka,
bílá omáčka z králíka recept,
kralik recepty,
výborná omáčka z králíka,
bila omacka z kralika,
králík omáčka,
králik na omáčku,
omáčky z králíka,
omacka s kralika,
králík v bílé omáčce,
králík recept,
kralik v omáčce,
králík bílá omáčka,
recepty z králíka,
omáčka na králíka,
králík na omáčce,
omáčky recepty,
králík na bílé omáčce,
recepty na králíka,
králík omáčky
Suroviny:
králík,
cibule,
česnek,
kukuřice,
paprika sušená sladká,
koření houbová variace,
olej,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (5)