Postup přípravy
Krok 1: Ze všech ingrediencí zpracujeme vláčné těsto.
Krok 2: Necháme chvíli odpočinout.
Krok 3: Pak tvoříme placky a zvolna z obou stran pečeme na suché pánvi.
Zveřejněno 10. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osúch s pastou z husích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pz3W
Moje poznámka
Osúch s pastou z husích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pz3W
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 10 minutami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 1 hodinou
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 3 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 8 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 3 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 7 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 7 hodinami
Tématické fráze:
osuch,
osuchy,
osúch recept,
osuchy recept,
recept na husí játra,
jan osúch,
recept na ošuchy,
husi jatra,
husy játra foto,
česnekový osúch,
příprava testa na osuchy,
recept osuchy,
recept,
jak udělat husí játra se sádlem,
co je osuch foto,
husí játra se sádlem,
pokrmy zhusich jater,
česnekový osůch kynutý,
posuch česnekový,
jan osúch foto
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
droždí,
cukr,
voda,
olej
Komentáře (7)