Suroviny
Porce: 3- 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 435 kJ / 1 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,70 g |
| Tuky | 43,93 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 183,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKOJ
Moje poznámka
Květák s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKOJ
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 43 minutami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 1 hodinou
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 2 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 12 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 11 minutami
Celozrnné housky
Manik před 48 minutami
Margot koláč s jablky
jestedka před 2 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 2 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 2 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 2 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 13 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 14 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 14 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s těstovinami,
květák s těstovinami,
zapekany kvetak s testovinami,
zapečený květak s těstovinou,
zapékaný květák s těstovinou,
kvetak s testovinou,
květák zapečený s těstovinami,
recepty na květák s těstovinami,
květák s těstovinama,
květák a těstoviny,
květák těstoviny,
recepty květak,
květák recepty,
květák recept,
recepty na květák,
květák s těstovinami,
těstoviny květák,
recept na květák s těstovinou,
jak uvarit kvetak,
recepty květák s testovinami
Suroviny:
květák,
těstoviny,
smetana zakysaná,
česnek,
koření kari,
sůl,
pepř,
podravka,
olej
Komentáře (7)