Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 996 kJ / 3 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,84 g |
Tuky | 146,85 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 538,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9Lp
Moje poznámka
Banánovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9Lp
Nejnovější recepty
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 1 hodinou
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 8 hodinami
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 13 hodinami
Bazalková frittata
Přidáno před 18 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno 6. 9. 2025 06:00:03
Oblíbená žemlovka
Přidáno 5. 9. 2025 20:46:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
habis před 50 minutami
Italská polévka z pečených paprik a rajčat
IrenaHRA před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Janicee před 8 hodinami
Drožďová polévka
HanaHanka před 8 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
Bretik před 9 hodinami
Naložená ačokča Dagmar
Bretik před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
HanaS92 před 9 hodinami
Kuřecí roláda plněná vejci a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Stefi.f před 9 hodinami
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 12 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 12 hodinami
Tématické fráze:
recept na buchtu lechce,
recepty do 30 kč,
torta bananovka,
bábovka banánovka,
babicovy dobroty moucniky,
jáhlovo banánová buchta,
prasky klokan,
byrvy v kuchyni,
bublanina nevyskočila,
bublanina nevyskočila,
nejlepší buchta z ledových kaštanů,
15977,
nejlepší moučníky na plechu,
nádobí pro přípravu těsta,
moučníky z hladké mouky,
recepty na moučníky,
recepty z zelené banány
Suroviny:
mouka hladká,
olej,
cukr krystal,
mléko,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
banán,
kakao
Komentáře (16)