Suroviny
Porce: 1 Káva
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 165 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,85 g |
Tuky | 1,43 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 3,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mléko si ohřejeme a ručním šlehačem vyšleháme lehkou pěnu, do té pak přilijeme horkou kávu (espresso) a osladíme.
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Café latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amo3
Moje poznámka
Café latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amo3
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 2 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 6 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 7 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 8 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Kajkajak před 44 minutami
Jablečno - makový dezert
Moanka před 1 hodinou
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 2 hodinami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 4 hodinami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 4 hodinami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 6 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 6 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 20 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 23 hodinami
Tématické fráze:
domaci latte,
domácí kafe latte,
výroba latte,
domácí late,
kafe late,
kafe latte,
domácí káva latté,
jak připravit caffe latte,
kafé laté recept,
jak udelat latté,
jak udělat latté doma,
latté doma,
jak udělat doma latté,
řezy café latté,
jak připravit latté,
latté recept,
cafe řezy,
recept na domácí latté,
recept na latte,
domácí caffe latte
Suroviny:
mléko,
káva espresso,
cukr
Komentáře (8)
dávám prvního boda...
jen pro doplnění - tvoří ho zhruba 3/5 mléka + 1/5 kávy + 1/5 našlehaného mléka a podává se ve vysokých sklenicích