Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 009 kJ / 3 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,60 g |
Tuky | 221,49 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 633 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 357,40 g |
Postup přípravy
Necháme vychladnout.
Zveřejněno 3. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vylepšené tvarohové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnDr
Moje poznámka
Vylepšené tvarohové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnDr
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 3 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 9 minutami
Thajské curry
Trol60 před 16 minutami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 44 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 3 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 3 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
tvarohové řezy,
tvarohové řezy se sněhem,
řezy s tvarohem,
vylepšené hraběnčiny řezy recept,
tvarohový řezy,
tvarohove rezy s rozinkami,
čokoládo tvarohové řezy s rozinkami,
řezy z tvarohem a snehem,
řezy se sněhem a tvarohem,
tvarohove rezy žltky zvlášť,
tvarohové moučníky a řezy,
vylepsene slehackove cukrovi,
recepty řezy,
tvarohový řez se sněhem,
tvarohové řezy se sněhem
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
máslo,
tvaroh měkký,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
ořechy vlašské,
rozinky,
čokoláda hořká
Komentáře (5)