Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvové poháry s borůvkami

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

--ReNi--

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 587 kJ /
1 096 kcal
Bílkoviny14,76 g
Tuky31,12 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy183,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Piškoty potřeme marmeládou a slepíme. Krok 2: Do každého poháru dáme 3 dvojice. Krok 3: Broskve oloupeme a vypeckujeme. Krok 4: Nakrájíme na menší kousky, zasypeme 5 lžicemi cukru a podlejeme asi 100ml vody. Krok 5: Povaříme, rozmixujeme a přidáme vodu(asi 150ml). Ještě krátce vaříme a do zbytku vody dáme pudink, který do hladka rozmícháme. Vlijeme ho k broskvím, a až směs zhoustne, odstavíme ji z plamene a naplníme jí misky, poháry nebo vyšší sklenice. Posypeme borůvkami. Krok 6: Do smetany vmícháme vanilkové cukry, poté asi 3/4 smetany pokryjeme borůvky. Do zbylé smetany přidáme kakao a dáme ji na poháry. Krok 7: Dokončíme je hrubě nastrouhanou tyčinkou margot.

Zveřejněno 3. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M7k3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M7k3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak tento pohár se stal hitem v naší rodině :-) dělám úplně stejně, jen dávám místo smetany řecký jogurt a nedávám vrstvu kakaové smetany. Je to bomba, naprosto vyladěná kombinace. díky za inspiraci

Jejda, to je lahůdka:-K:-p:-):yes:

Úžasné, lákavé fotky:-p:-*:yes:

:-*Mňam:-p+8:yes::-K

Vypadá to krááásně!! Ale stejně jsem líná, tohle tvořit, vždycky nakonec stejně něco upeču..:D

no mňam,to budu muset ozkoušet,dávam ti bodíka:yes:

Kruciš všechno doma mám krom zakysané smetany, tak holt musím počkat do zítřka.

No to musí být baječný, bezva, místo borůvek dám ostružiny:-p:-p:-p:-)):yes::yes::yes::-K

vypada to dobre,jen bych ty broskvicky nevarila,ale mixla je za syrova;-)

ypadá to hezky, jen bych osobně udělala jednodušeji, zdá se mi toho tam moc, broskve a borůvky samy o sobě mají vynikajíci chuť a ta margotka to podle mě přebije, rovněž i marmeláda - když už, volila bych borůvkovou nebo broskvovoborůvkovou, rovněž ty 2 vanilky, sladké to je samo o sobě dost - no prostě jsem napsala, co si myslím - je to můj pocit - NEKRITIZUJU!!!!!

krásné a lákavé:-p;-):yes::yes::yes:

Tématické fráze:
brskvove pohary, recept na pohár z piškot a broskve, zakysaná smetana broskve poháry, poháry recepty, pohár s s broskvemi, pohar s broskvemi a zakysanou smetanou, pohár s broskvemi, boruvkove pohary, recept pohár, broskvovi zakusek, broskový pohár

Suroviny:
čokoláda margot, borůvky, broskve, pudink vanilkový, cukr vanilkový, kakao, smetana zakysaná, cukr, marmeláda, piškoty, voda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu