Suroviny
Porce: 1 pekáček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 672 kJ / 2 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,30 g |
Tuky | 45,03 g |
Vláknina | 33,25 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 4,81 g |
Sacharidy | 388,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánová žemlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oOKB
Moje poznámka
Banánová žemlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oOKB
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 8 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 11 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 15 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Verosa před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 5 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 7 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 7 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 8 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 8 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 9 hodinami
Tématické fráze:
žemlovka,
žemlovka recept,
žemlovka s bananem,
recept na zemlovku,
recept žemlovka,
recepty z banánu,
bananova zemlbaba,
jak dlouho pečeme žemlovku,
recepty žemlovka,
žemlovka s banány,
žemlovka z banánů,
pečeme žemlovku,
jak se dělá žemlovka,
bananova vanocka,
banánová bomba,
zemlbába banánová,
žemlovka s jablky a tvarohem,
jídla z banánů,
jídlo z banánů,
recepty-žemlovka
Suroviny:
rohlík,
smetana,
vejce,
cukr moučkový,
sůl,
cukr vanilkový,
rozinky,
rum,
banán,
máslo
Komentáře (44)
jinak
p.s. nádherná záležítost...to by klidně mohl být i dezert...doladit to ještě banánávou zmrzkou
Bodík máš ale jasnej!