Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 255 kJ / 539 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,50 g |
| Tuky | 36,44 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 25,14 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajčata nakrájíme na drobné kousíčky, přidáme česnek, sůl, bylinky, olivový olej a sýr.
Krok 2: Směs navršíme na nakrájenou ciabattu a v předehřáté troubě zapékáme 5-10 minut.
Zveřejněno 3. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá bruschetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqQr
Moje poznámka
Rychlá bruschetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqQr
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 3 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 8 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 19 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapustová polévka
Topmoni před 13 minutami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 42 minutami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Ketynna před 2 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 2 hodinami
Květáková polévka
tomstny před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 3 hodinami
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 3 hodinami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapečená bruschetta,
brucheta,
bruschetta zapecena,
bruchetta,
brushetta,
bruschetta recept,
zapecena bruscheta,
pikantní směs na bruschetty,
brusceta,
zapecená brusceta,
bruskety,
zapečená brucheta,
recept na zapečené bruschetty,
směs na bruskety,
zapečene bruschety,
zapecene bruschetta,
sýrová bruschetta,
směs na bruschety,
bruschetta,
zapečené bruschetty
Suroviny:
rajče,
česnek,
ciabatta,
bazalka čerstvá,
sýr tvrdý,
sůl,
olej olivový
Komentáře (2)