Suroviny
Porce: 1 Káva
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 165 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,85 g |
Tuky | 1,43 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 3,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mléko si ohřejeme a ručním šlehačem vyšleháme lehkou pěnu, do té pak přilijeme horkou kávu (espresso) a osladíme.
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Café latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amo3
Moje poznámka
Café latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amo3
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 1 hodinou
Buchta z cukety
Martina101 před 1 hodinou
Vepřové na houbách
radbastim před 1 hodinou
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 1 hodinou
Těstovinový salát
Elen0766 před 2 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 2 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 2 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 3 hodinami
Tématické fráze:
domaci latte,
domácí kafe latte,
výroba latte,
domácí late,
kafe late,
kafe latte,
domácí káva latté,
jak připravit caffe latte,
kafé laté recept,
jak udelat latté,
jak udělat latté doma,
latté doma,
jak udělat doma latté,
řezy café latté,
jak připravit latté,
latté recept,
cafe řezy,
recept na domácí latté,
recept na latte,
domácí caffe latte
Suroviny:
mléko,
káva espresso,
cukr
Komentáře (8)
dávám prvního boda...
jen pro doplnění - tvoří ho zhruba 3/5 mléka + 1/5 kávy + 1/5 našlehaného mléka a podává se ve vysokých sklenicích