Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 389 kJ / 93 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 0,53 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené filé s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWk4
Moje poznámka
Zapečené filé s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWk4
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 12 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 16 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapečené filé s rajčaty,
zapečené rybí filé s rajčaty,
rybí filé zapečené s rajčaty,
file s rajcaty,
filé po jadransku,
rybi file po jadransku,
zapečené filé,
zapečené filé s rajčaty s paprikou recept,
file zapečené s rajčaty,
zapečená ryba s rajčaty,
zapečené filé s rajčaty a paprikou,
zapečené filé s rajčaty,
file na rajčatech,
ryba po jadransku,
zapečene fille,
zapékaé filé s rajčaty,
zapečené filé s rajčqty,
filé s rajčaty a paprikou,
zapékaé filé s rajčaty,
zapékané rybí filé s rajčaty
Suroviny:
rajče,
cibule,
fazolky zelené,
filet rybí,
koření na ryby,
sůl,
pepř
Komentáře (3)