Bůčková kapsa ze selete
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 312 kJ / 3 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 329,80 g |
Tuky | 202,04 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 806 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tuto delikatesu jsem ochutnal po studenu v Karviné u příležitosti oslav šedesátin a připravil ji sám oslavenec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2012 16:18
Selecí bok zakoupen, bašta vyzkoušena, snědena. Výborný nápad. Škoda původního názvu, nemyslím, že byl co se češtiny týká chybný.
6. 3. 2012 13:04
Jaká to nádhera!!!
5. 3. 2012 22:48
Paráda...začala jsem hledat vidličku...
5. 3. 2012 21:43
Děkuji všem za přízeň.
5. 3. 2012 20:29
Jak píšeš Jendo! Je to delikatesa
5. 3. 2012 20:03
5. 3. 2012 18:35
Ať se neopakuji,řeknu jen nááádheraa přidám dalšího bodíka+17
5. 3. 2012 17:53
poklona uctivá, pane mistr
na toto se nedá říci nic jiného, než: Ano, šéfe
na toto se nedá říci nic jiného, než: Ano, šéfe
5. 3. 2012 11:22
Kde já to jen viděla?
5. 3. 2012 11:06
Tak to je lahůdka pro labužníky+14
5. 3. 2012 10:12
Jak víc chválit a veřejně tleskat a zařadit do síně slávy. Zkrátka co říci. Jsi zloduch, kterej mně tvými recepty zbíjíš. CHolesterol už nevím kam dát, ale stejně si říct nedám a tvoji BAŠTU zkusím. +bodík 11
5. 3. 2012 10:04
tedy Jendo, to je nááááádhera
5. 3. 2012 09:38
Jendo, to jsi mi teda po ránu nabudil chuťové buňky, dělají úplné divy No nádherná a gurmánská práce a ta dobrotaasi nezbylo že Ne, já si to myslelatak jen toho krásnýho 10.boda ti dávám
5. 3. 2012 09:13
výkon hodný profesionála,nádhera+bodík
5. 3. 2012 09:09
Jendo, já bych taky byla pro změnu názvu, za každou cenu dávat přídavné jméno..... jinak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno před 17 hodinami
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno před 22 hodinami
Podzimní chilli salát
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno 17. 9. 2024 19:17
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno 17. 9. 2024 16:01
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Suzy8 uvařila před 8 hodinami
Domácí burger (gril)
Vasek1 uvařil před 9 hodinami
Krůtí na paprice
Ennia uvařila před 10 hodinami
Kuřecí "popcorn"
jechapavel204 uvařila před 10 hodinami
Rychlé oříškové muffiny
Lisa444 uvařila před 10 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Verone uvařila před 10 hodinami
Chuďasova chlebová polévka
Hanina65 uvařila před 11 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
Badina uvařila před 12 hodinami
Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky
sekacka uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Anglický král Vilém I. Dobyvatel trval na etiketě u stolu. Zakázáno bylo olizovat si prsty, plivat, říhat i pokládat lokty na stůl
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Bulharská kuchyně: Jak se vaří na Balkáně a jaké pokrmy rozhodně ochutnat?
Další recepty
Tématické fráze: selečí bok selečí bok recept mléčné sele bůček ze selete bok ze selete bůčková kapsa krk sele recept seleci bucek selečí bok recepty selecí krkovice sele recepty recepty selečí maso labužník selečí bok recepty selečí bok makro sele recepty ze selete top recepty bůčkové kapsy kapsa z bůčku buček z selete selečí krk
Suroviny: bůček, krkovice vepřová, bůček, přední hovězí, voda, pepř mletý, sůl, kmín celý, česnek, koriandr sušený
Bůčková kapsa ze selete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xnw5
22 názorů