Zapečený pangasius s lečem a smetanou

jahoda Kuchařka: jahoda

Ryby 11 názorů

Suroviny

4 filety Pangase
1 malá sklenice sterilovaného leča
1 smetana
sůl
1 lžíce hladké mouky
olej na pánev
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Filety rozkrojíme na menší porce, osolíme a na rozpáleném oleji prudce opečeme z obou stran.

  2. Potom narovnáme na dno pekáčku, na každou porci dáme dáme lečo i se šťávou a zalijeme smetanou (ve které jsme rozmíchali lžíci mouky).

  3. Pečeme na 200st. asi 20-25 min.
    Příloha: brambory, rýže nebo jen čerstvý chléb

Poznámka

Zdroj: kniha: Pro mladé rodiny a šikovné hospodyňky:-)

Proti původnímu receptu: dala jsem hustější smetanu bez mouky

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečený pangasius s lečem a smetanou

Tématické fráze: zapečené rybí filé s lečem ryba s lečem rybí filé zapečené s lečem zapečený pangasius pankacius zapečený pangasius s rajčaty se smetanou treska s lečem filety s lecem pangas na smetaně zapečené filé s lečem filety zapečené s léčem koláč líné hospodyňky zapečená treska s lečem rybi file zapecene v lecu recept pangasius s lecem v troube treska na leču zapékaná ryba s lečem pangas na rajčatech ryba v leču file s lečem

Zapomněl/a jsem heslo