Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dort pro hasiče k dvacetinám

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kucerova45 kucerova45

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: xxx

Zveřejněno 12. 3. 2014

Poznámka autorky kucerova45

Racept je u mého dortu /DORT PRO KUTILA BOBA/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2rYv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2rYv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

velmi zajímavý dortík:yes::-D tak ať se jim daří;-)

Žádná forma není potřeba. Upeču si tři pláty, dva spojím marmeládou a krémem. Udělala jsem si z papíru velké srdce, podle kterého vykrojím potřebný tvar ze slepených plátů. Boule tvaruji tak, že si ze zbylého plátu vykrojím kolečka, na každou stranu dvě,;-) která lepím krémem na místo kde mají být. Potom z odkrojků, krému a marmelády vypracuji nepečenou hmotu a tou boule dotvaruji.:-K

Super dort:yes:

Krásný dortík:yes::-K

Prosím Vás, jak se na takovém dortu udělají prsa? Myslím ty dvě boule :-). Forma je asi srdce, že? A ty boule? :D

Tématické fráze:
dort pro hasiče, tncz nova levné recepty ládi hrušky 11.3.2014, dorty pro hasiče, dorty hasici, dort k dvacetinam, dort kniha racept, tncz nova levné recepty ládi hrušky, dorty pro hasiče fotky, forma na dort hasiči, dort hasič, dorty k dvacetinam, dort prsa s hasičem, hasicske dorty, dort prohasice, dotr s hasičem tomem, dorty ke dvacetinám, dort srdce k dvactinám, dort hasič fotky, dort prsa pro hasiče, fotky dortu pro hasice

Suroviny:

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu