Suroviny
Porce: cca 10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 586 kJ / 4 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,88 g |
| Tuky | 344,49 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 1,62 g |
| Sodík | 605 mg |
| Sůl | 2,07 g |
| Sacharidy | 312,14 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žloutky oddělíme od bílků. Cukr, olej a žloutky ušleháme. Po chvilce přidáme rum a zamícháme. Poté přidáme mléko a mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva.
Krok 2: A nakonec lehce vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Takto připravené těsto vlijeme do tukem vymazané a kokosem vysypané formy.
Krok 3: Pudink připravíme podle návodu na obalu, jen do mléka zamícháme vanilkový cukr místo moučkového. Když pudink začne houstnout, nasypeme do něj na kousky nakrájenou mléčnou čokoládu. Vychladlý pudink pak po lžících vmícháme do vyšlehaného másla se žloutky.
Krok 4: Korpus rozřízneme v půli a pomažeme krémem, na krém naskládáme nakrájené kousky banánů, znovu potřeme krémem a přiklopíme. Celý dort pak pomažeme máslovým krémem a zahladíme tak nedokonalosti.
Krok 5: Z fondánu si vyválíme cca 3 mm tlustou placku potřebných rozměrů a dort jím potáhneme. Z fondánu obarveného na oranžovo pak vykrájíme podle z papíru vytvořených šablon nápis a vytvoříme pruhy.
Krok 6: Všechno pak přilepíme na dort těsně po natření černým potravinářským barvivem. Obrázek jelena vytvoříme bílkovým krémem obarveným na oranžovo pomocí zdobičky a šablony, až černá barva zaschne.
Zveřejněno 13. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort JAGERMEISTER
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6mX
Moje poznámka
Dort JAGERMEISTER
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6mX
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 22 minutami
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 54 minutami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 1 hodinou
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 1 hodinou
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 3 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 3 hodinami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 3 hodinami
Jahodový likér
Jirka55221 před 5 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 5 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 9 hodinami
Tématické fráze:
dort jägermeister,
domácí jägermeister,
dort jagermaister,
domácí jagermaister,
jägermeister obrázky,
jagermaister dort,
dort jegemaister,
jägermeister brownies,
dort jegermaister,
jagermeister domácí,
brownies z jagermaistra,
dort z jagermaistra,
www,jagermeister,cz,
jagermajster,recept,
dort jagemaister,
dort jagermaster,
jagermeister zdravi,
domácí jagermeister recept,
tncz nova cuketový dort,
dort s černým fondanem
Suroviny:
olej,
cukr moučkový,
vejce,
rum,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
mléko,
máslo,
pudink čokoládový,
cukr vanilkový,
mléko,
žloutek,
čokoláda mléčná,
banán,
cukr moučkový,
potahovaci hmota smartflex velvet,
potravinářské barvivo
Komentáře (4)
Ta fotka se svíčkami vypadá zajímavě