Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 323 kJ / 4 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,69 g |
Tuky | 173,00 g |
Vláknina | 45,90 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 604 mg |
Sůl | 2,39 g |
Sacharidy | 525,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovník II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yyk0
Moje poznámka
Makovník II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yyk0
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 10 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 21 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
makovník,
makovník recept,
nejlepší makovník,
makovník na plech,
makovník recept bábovka,
makovník s pudinkem,
recept na makovník,
poleva na makovník,
makovnik bez vajec,
olejový makovník,
recept makovník,
makovník s krémem,
zdravy makovnik,
babiččin makovník,
dobrý makovník,
recepty makovnik,
citrónová poleva na makovník,
bábovka makovník,
makovník top recepty,
top recepty makovnik
Suroviny:
mouka polohrubá,
mák mletý,
cukr moučkový,
tuk,
vejce,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
mléko,
cukr moučkový,
šťáva citronová
Komentáře (11)
Jinak moc dobrá buchta
Opravdu se tam dává 750g tuku?
Děkuji Táňa
Ještě jsem tento recept povýšil tak, že mezi 2 vrstvy těsta naleju 1l vanilkového pudinku.
Samotné těsto pro tento účel "vystužím" 4-5 vejci, místo 2. (aby těsto vytvořilo pevnější strukturu, pokud dělám s pudinkem)
Díky
Isahu krásná fotka