Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 831 kJ / 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,85 g |
Tuky | 8,76 g |
Vláknina | 14,56 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulačka s bagetkou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AmxP
Moje poznámka
Cibulačka s bagetkou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AmxP
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 12 minutami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 2 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 3 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 10 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 13 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 13 hodinami
Tématické fráze:
moravska cibulačka,
cibulacka,
babiččina cibulačka,
cibulačka s bílým vínem,
výborná cibulačka,
jak se dela cibulacka,
cibulačka s vínem,
moravská cibulačka recept,
cibulačka podle vaňka,
cibulačka rozmarýn,
cibulačka recept,
cibulačka vaněk,
babiciny recepty cibulacka,
cibulačka s bílím vínem,
cibulačka od vanka,
francouzská cibulačka s bílým vínem,
recept cibulačka,
kořeni do cibulacky,
anglická cibulačka,
cibulačka s provensálským kořením
Suroviny:
cibule,
máslo,
olej olivový,
sůl,
pepř,
tymián,
rozmarýn,
česnek,
vývar,
bageta
Komentáře (13)
+