Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 426 kJ / 3 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,92 g |
Tuky | 167,48 g |
Vláknina | 41,90 g |
Cholesterol | 905 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 494,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohový koláč s jablky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p7O
Moje poznámka
Tvarohový koláč s jablky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p7O
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 4 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 13 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 39 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 1 hodinou
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Tématické fráze:
jablko tvarohový koláč,
tvarohovy kolac s jablky,
křehký koláč s jablky a tvarohem,
top recepty tvaroh jablko,
koláč tvaroh a jablka,
jablkový koláč v pekáčku,
krehky kolac tvaroh jablka,
jablko tvarohový koláč top recepty,
koláč z jablek a tvarohu,
koláč z jablka a tvarohu,
koláč z tvarohu a jablek,
jablko tvarohový koláč s posypkou
Suroviny:
jablko,
rozinky,
skořice,
cukr,
mouka hladká,
olej,
mléko,
kypřící prášek,
vejce,
tvaroh kostka,
smetana zakysaná,
žloutek,
mouka hladká
Komentáře (5)