Máslový krém na cukroví
Hledáte inspiraci na výborný máslový krém? Máme pro vás jednoduchý návod na krém, který se skvěle hodí na slepování a plnění nejrůznějšího cukroví, dobře drží a je trvanlivý. Snadno se s ním pracuje a každé cukroví chuťově pozvedne.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 454 kJ / 2 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,79 g |
Tuky | 227,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 303 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 204,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Moje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Nejnovější recepty
Salát s jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 10 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Domácí meduňkový sirup
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 1 hodinou
Domácí focaccia
Kakoska před 1 hodinou
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 2 hodinami
Jogurtové muffiny
Fitulka před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
MartinaDvorakova před 3 hodinami
Cuketové karbenátky
KrisZaezemi před 4 hodinami
Masové hašé
HankaKyri před 4 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem (třešněmi)
Amera před 5 hodinami
Smoothie s jablkem a nektarinkou
Valis před 7 hodinami
Královské žampiony
Valis před 7 hodinami
Tématické fráze:
maslovy krém do cukrovi,
máslový krém do vánočního cukroví,
jednoduchý krém do cukroví,
maslovy krem na cukrovi,
máslová nádivka do cukroví,
krem do cukrovi,
jednoduchý máslový krém,
krém do cukroví bez vajec,
krémy do cukroví bez vajec,
máslové cukroví,
krém do vánočního pečiva,
kremy do cukrovi,
recepty na krémy do cukroví,
krém do cukroví bez vejce,
krem ktery se nekazi,
kremy na cukrovi,
maslovy krem nad parou,
maslovy krem nad parou,
krem na cukrovi,
krem do cukrovi aby se nekazil
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
máslo
Komentáře (10)
Asi by v rcp mohlo být doplněno, že obě složky by před společným šleháním měly být vytemperovány na stejnou teplotu (pro snížení rizika srazení krému)
...a také, že nastavovací vložka se přidává po částech do vymíchaného másla...