Grenadýr
Tento sytý a lahodný pokrm se původně připravoval z mletého masa a bramborového těsta. Pochází z vojenské kuchyně a byl oblíben pro svou sytost a výživnost. Může být podáván také s omáčkami nebo zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grenadýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0AK
Moje poznámka
Grenadýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0AK
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 16 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 24 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 59 minutami
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 9 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
grenadyr,
grenadyr recept,
grenadir,
granadýr recept,
recept grenadýr,
recept na grenadyr,
slanej dort,
grenatýr,
grenadýra,
grenadýn,
grenadýra,
grenedýr,
grendýr,
grenadýrka,
recepty grenadyr,
granadýr,
grenatír,
jak se vari grenadyr,
grenadýr se zelím,
jídlo grenadyr
Suroviny:
těstoviny maltagliati,
brambory,
cibule,
paprika čerstvá červená,
olej
Komentáře (10)
No, já ji na 2. obrázku vidím
(u nás: sádlo! + kmín)