Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 310 kJ / 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 30,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvvL
Moje poznámka
Přírodní krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvvL
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 6 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 13 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 1 hodinou
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 3 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 3 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 3 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 5 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 6 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 8 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 8 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 8 hodinami
Tématické fráze:
přírodní krkovička,
krkovicka prirodni,
krkovice na přírodno,
krkovicka na prirodno,
krkovička přírodně,
krkovice přírodně,
krkovička na přírodní způsob,
krkovice recepty,
krkovička na přírodně,
krkovička na přirodni,
přírodní krkovička recept,
recept na přírodní krkovici,
krkovička recepty přírodní,
přirodní krkovička recepty,
přirodni krkovice recepty,
krkovice na prirodni zpusob,
krkovice recept,
přírodní krkovice na na zelenině,
přírodní plátky z krkovice,
recept prirodni krkovicka
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
olej,
smetana ke šlehání,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
chilli
Komentáře (4)