Přírodní krkovička na červeném víně

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: cca 45 minut s přípravou 3-4 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

6 plátků krkovičky
drcený pepř čtyř barev
sušená bazalka
sušené oregano
mořská sůl
máslo
2 PL švestkové omáčky
2 dl červeného vína (použila jsem Carl Jung de-alcoholised)
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, z obou stran osolíme, okořeníme. Na pánvi rozpustíme trochu másla, plátky z obou stran osmahneme, vyndáme na talíř. 

  2. Do zbylého výpeku přilijeme víno a švestkovou omáčku. Důsledně promícháme a na talíři omáčkou přelijeme přírodní řízky.

Poznámka

Podávala jsem s cizrnovými placičkami (viz. recept Bylinkové cizrnové placičky).https://www.toprecepty.cz/recept/64567-bylinkove-c...

Recept je specificky dělán bez alkoholu a bez lepku, ale samozřejmě se dá použít klasické víno a příloha dle vlastní chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Přírodní krkovička na červeném víně

K receptu nejsou žádné komentáře.