Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 416 kJ / 817 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,90 g |
| Tuky | 38,00 g |
| Vláknina | 35,00 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 390 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 70,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrazený hrach dáme do vriacej vody a cca 30 sekúnd varíme. scedíme, ochladíme.
Krok 2: Majonézu dochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou.
Krok 3: Hrášok zmiešame s majonézou, vmiešame petržlenovú vňať. Necháme v chlade odstáť.
Zveřejněno 15. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý hráškový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWp7
Moje poznámka
Jednoduchý hráškový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWp7
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 7 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 8 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 8 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 3 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 4 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 4 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 5 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 5 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 5 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 7 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 7 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 9 hodinami
Tématické fráze:
hraskovy salat,
hrachovy salat,
jednoduchy hraskovy krém,
mrazeny hrach a salat,
hraškovy salat na kyselo
Suroviny:
hrášek mražený,
majonéza,
sůl,
pepř bílý,
citron,
petrželka
Komentáře (9)
tento šalát a ešte šalát z červenej repy a kukurice sú momentálne hitom u nás. Teda, čo sa šalátov týka.
Ale takový hrášek poteplu, jen s máslem a možná špetkou soli..., tak to je něco, že