Suroviny
Porce: cca 30 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 255 kJ / 2 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,65 g |
Tuky | 126,00 g |
Vláknina | 27,80 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 325,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše dáme do mísy a zpracujeme na hladké těsto. Zabalíme do fólie a necháme v lednici půl hodiny odpočinout.
Krok 2: Pak vyválíme placku a vykrajujeme tvary. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 160 st. dozlatova.
Krok 3: Sušenky necháme uzavřené v dóze uležet.
Zveřejněno 29. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šípkové sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEp4
Moje poznámka
Šípkové sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEp4
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 45 minutami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 18 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 19 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 9 minutami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 10 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 12 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 12 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 13 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 13 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 13 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 13 hodinami
Tématické fráze:
šípková mouka,
šípkový prášek recept,
šípková mouka recepty sušenky recept,
sušenky ze šípkové mouky,
šípková sirup top recepty
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek,
máslo,
mandle mleté,
zavařenina šípková,
sirup
Komentáře (4)