Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 33 008 kJ / 7 889 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,12 g |
| Tuky | 412,32 g |
| Vláknina | 30,60 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 608 mg |
| Sůl | 2,28 g |
| Sacharidy | 942,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celá vejce ušleháme s cukrem, po lžících přidáme mouku s práškem do pečiva, olej a nakonec vmícháme nakrájená jablka. Promíchanou hmotu vylijeme na vymazaný a vysypaný plech.
Krok 2: Smícháme hrst mouky, krystalového cukru a másla, uděláme drobenku. Drobenkou posypene buchtu. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C cca 25-30 min.
Zveřejněno 1. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kostičková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MlqB
Moje poznámka
Kostičková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MlqB
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 12 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
kostickova buchta s jablky,
buchta z jablek,
kostičková buchta s ovocem,
kostickova buchta na plech,
\"kostičková\" buchta s jablky,
\"kostičková\" buchta s jablky,
buchty z jablek,
kostičková buchta s jablek
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
olej,
jablko
Komentáře (1)