Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 671 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,98 g |
Tuky | 25,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 866 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 8,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hluboké pánve dáme olej, do rozpáleného oleje přidáme cibulku a na kostičky nakrájený salám.
Krok 2: Cibulku osmažíme do zlatova, přidáme scezené fazole a rajčata i s nálevem. Vaříme na mírném ohni asi 15 min. Podáváme s pečivem nebo samotné.
Zveřejněno 27. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky s rajčátky a uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l4Aj
Moje poznámka
Fazolky s rajčátky a uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l4Aj
Nejnovější recepty
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 20 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 2 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 2 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 3 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 4 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 4 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 4 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 4 hodinami
Suroviny:
salám vysočina vcelku,
cibule,
fazole ve slaném nálevu,
rajče cherry,
olej,
sůl
Komentáře (1)