Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 756 kJ / 1 854 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 200,14 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na majoránce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GO1L
Moje poznámka
Kuře na majoránce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GO1L
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 5 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 5 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 19 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno 18. 12. 2025 15:57:57
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 2 minutami
Vaječný koňak
Vigousek před 53 minutami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 1 hodinou
Tvarohová štola
Pavlina3 před 1 hodinou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 1 hodinou
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 3 hodinami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuře na majoránce,
marináda na kuřecí maso- česnek majoránka,
majoránka citron,
maso na cesneku a majorance,
kuře na majoránce a česnek,
marináda na maso s majoránkou,
kuřecí na česneku a majoránce,
kureci na majorance a česneku
Suroviny:
kuře,
česnek,
majoránka čerstvá,
sůl,
olej,
citron,
voda,
máslo
Komentáře (9)
Dělávám cosi podobného s tymiánem, chuťově je to s majoránkem hnedle vedle
Běžně maso potřu česnekem utřeným se solí a posypu kořením, případně s troškou oleje připravím pastu a postupuji stejně; v obou případech ochucuji vně aj vo vnútri hydiny
Jinak mi rcp přijde jako hledání Ameriky...
Píšete o marinování a přitom nemarinujete
A to máslo s olejem
No a pokud byste použil studené máslo až na samý závěr k zahuštění šťávy, tak to by bych bral
Na jednoho ptáka hořčičák oleje a ještě 2-3 lžíce másla?
Mám pokračovat?
400 ml Oleje
***
No, bych to nazval spíše Kuře v oleji