Postup přípravy
Krok 1: Dýni Hokkaido omyjeme a rozkrojíme, zbavíme semen i s tím ostatním a čistě vydlabanou dýni rozkrájíme na malé hranolky. Když je chcete mít rychle hotové, dělejte je slabé, asi takové, jaké jsou běžně bramborové hranolky.
Krok 2: Hranolky dáme na pekáček, zakápneme malinko olejem, posolíme podle chuti a přidáme koření. Pak je promícháme, aby se všude trochu omastily a koření se promíchalo. Ony se sice dost při pečení smrsknou, ale je to dobrota.
Krok 3: Dávala jsem na ně sůl, pepř, kmín a mletý rozmarýn. Žádný jednodušší recept z hokkajda snad neexistuje.
Zveřejněno 3. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hranolky z dýně hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B492
Moje poznámka
Hranolky z dýně hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B492
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 9 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 10 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 12 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 13 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarský knedlík
HavranPB před 1 hodinou
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 1 hodinou
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 4 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 4 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 4 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 5 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 5 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 6 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 6 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 7 hodinami
Tématické fráze:
dýně hokaido recepty,
hranolky z dýně hokaido,
hranolky z dýně,
hokaido-recepty,
dýně dýně hokaido,
recepty dyně hokaido,
hokaido recepty
Suroviny:
dýně hokkaido,
olej slunečnicový,
pepř,
bylinky
Komentáře (3)