Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 061 kJ / 3 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,12 g |
Tuky | 196,24 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 321,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Změklý tuk utřeme se dvěma třetinami moučkového cukru a citronovým cukrem, přidáme žloutky.
Krok 2: Do směsi přidáme mouku, sníh z bílků, do kterého zašleháme zbylý moučkový cukr, rozinky, mandle a čokoládu, nakonec rum.
Krok 3: Pečeme ve vymazané a kokosem nebo strouhankou vysypané bábovkové formě na 180 stupňů asi 40-50 minut.
Zveřejněno 10. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vytuněná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W4lE
Moje poznámka
Vytuněná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W4lE
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 2 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 1 hodinou
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 1 hodinou
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 14 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 14 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 15 hodinami
Tématické fráze:
třešňová bábovka z podmáslí,
bábovky recept,
bábovka recepty,
bábovka recept,
vytuněná strouhanka
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
cukr citronový,
vejce,
mouka polohrubá,
rum,
mandle,
rozinky,
čokoláda
Komentáře (1)