Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 964 kJ / 1 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,33 g |
Tuky | 23,67 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 341 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 164,17 g |
Postup přípravy
Zakryjeme a vaříme na středním plameni asi 15 minut, dokud nebudou těstoviny al dente, tzv. na skus. Vypneme plamen a necháme ještě 10 minut dojít. Servírujeme s bazalkou a případně sýrem.
Zveřejněno 27. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3Bz
Moje poznámka
Špagety z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3Bz
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 1 hodinou
Pórkový krém
Přidáno před 7 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 7 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 13 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 24 minutami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 37 minutami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 57 minutami
Francouzské brambory
Lucek před 58 minutami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 59 minutami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
JakubM před 2 hodinami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 2 hodinami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 2 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
rajče,
těstoviny špagety,
vývar,
koření na špagety,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)
Když čtu ŠPAGETY, tak se mi vybaví autentická italská kuchyně, která je daleko střídmější než česko-italské hybridy
Toto tady už od pohledu vypadá spíše na maso se špagetami a někteří bychom k tomu ulamovali ciabattu
Co mě ale dostalo, je ten postup...
Pokud tady bude něco al dente, pak to bude asi to maso
Recept uvádí konzervu rajčat určité značky už ochucenou a tím trochu postrádá smysl....ne každý poběží do Lidlu...
Vaření těstovin s omáčkou all in one je teď zřejmě hit, Mika tady má taky podobné recepty....
Já jen moc nechápu, asi nemám tak velký kastrol/hlubokou pánev, jak tam vložím SUCHÉ špagety vcelku....teď jsem to šla poměřit a fakt bych je musela zlomit...ale to je detail....
No, pominu-li, že se mi z postupu nedělá dobře,