Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 242 kJ / 58 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,40 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkve nastrouháme, okurku oloupeme a nakrájíme na kostičky, jarní cibulky na kolečka a ledový salát můžeme nakrájet na tenké nudličky (jako zelí).
Krok 2: Vše smícháme s octem, olejem a citronovou šťávou (namícháme poměrově dle vlastní chuti, případně můžeme i jemně osolit) a necháme alespoň na hodinu v chladu odležet, aby se chutě promísily.
Krok 3: Můžeme podávat samostatně či jako vynikající lehkou přílohu k masovým pokrmům.
Zveřejněno 24. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ledový salát s mrkvičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKEB
Moje poznámka
Ledový salát s mrkvičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKEB
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 22 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 23 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 9 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 9 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 9 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 9 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 9 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 10 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 11 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 11 hodinami
Suroviny:
salát ledový,
mrkev,
okurka salátová,
cibulka jarní,
šťáva citronová,
ocet balsamiko,
olej
Komentáře (1)