Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pražma s citrónem, šalvějí a pečeným bramborem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MAKE-FOOD MAKE-FOOD

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 071 kJ /
256 kcal
Bílkoviny6,92 g
Tuky0,55 g
Vláknina9,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy51,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě do poloměkka. Uvařené brambory pokrájíme na silnější kolečka a dáme do zapékací misky. Brambory zakápneme olivovým olejem, přidáme sůl, pepř a větvičku tymiánu. Řádně promícháme. Rajčátka přepůlíme, dáme na brambory a posypeme je cukrem. Krok 2: Pražmu zbavíme šupin a řádně ji očistíme a osušíme. Kůži nařízneme. Celou rybu okořeníme silí a pepřem. Do vnitřku ryby dáme šalvěj a kolečka citronu. Rybu můžeme svázat provázkem. Pražmu položíme na brambory, poklademe plátky másla a dáme péct na 180°C na asi 45 minut.

Zveřejněno 18. 10. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pražma s citrónem, šalvějí a pečeným bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/REYz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pražma s citrónem, šalvějí a pečeným bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/REYz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pražma, pepř, máslo, šalvěj, citron, brambory, česnek, tymián, rajče, cukr třtinový, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu