Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 452 kJ / 1 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,53 g |
Tuky | 72,37 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 7,58 g |
Sacharidy | 25,53 g |
Postup přípravy
Necháme přejít var a podáváme s rýží nebo chlebem, případně s bramborovými hranolky, posypané dle chuti nasekanou cibulkovou natí, koriandrem nebo petrželkou.
Zveřejněno 20. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí steakové proužky s pak choi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NkY
Moje poznámka
Hovězí steakové proužky s pak choi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NkY
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 30 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 21 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Suroviny:
steak hovězí,
zelí čínské pak choi,
cibule,
olej rostlinný,
olej sezamový,
omáčka sojová,
ústřicová omáčka,
ocet rýžový,
cukr,
zázvor,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
škrob kukuřičný
Komentáře (15)
Pro mne je minutková úprava hovězího i fakt top kvality tabu - minutkové roštěnky končí v papiňáku, minutkový Stroganov v kastrole...jsem na to prostě chomout...
Tož já nevím...
Abychom v druhém kroku krájeli PŘES VLÁKNO, tak plátky v prvém kroku krájíme po vlákně, že
Pokud v prvém kroku krájíme (jak bývá obvyklé) přes vlákno, pak proužky budou vždy přes vlákno, že