Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí steakové proužky s pak choi

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

20. 7. 2020 10:01

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 452 kJ / 1 064 kcal
Bílkoviny76,53 g
Tuky72,37 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 3,47 g
Sůl7,58 g
Sacharidy25,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

18. 1. 2021 22:22

Eja57: Já to mám s chlebem, poprvé se zdaří a pak už ......no, asi polární záře, nebo magnetická bouře, nebo skvrny na slunci:-D

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 1. 2021 19:56

ja106b: super - díky za fotečku :-K hezký večer

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 1. 2021 19:54

Eja57: :-) jedno to vyšlo, vyjde to i víckrát ani mistr není neomylný :-K Nevzdávejte to, hezký večer

ja106b

18. 1. 2021 19:52

Dobrý večer, před chvílí dovařeno a bude se skleněnými nudlemi ????????, dovolila jsem si přidat fotku????

Eja57 Eja57

20. 7. 2020 21:05

Marie Svarcova: :-K dík za snahu, rozehřátá pánev, trocha oleje, nudličky po troškách - to jsou měkké - a ven na teplý talíř a další dávka, ani náznak dušení....:-K JEDNOU v životě se mi povedl naprosto top minutkový Stroganov, maso jako dort, nikdy předtím a už ani nikdy potom...prostě mi není souzeno...;-(

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 7. 2020 20:34

Eja57: hovězí se musí rychle orestovat , jak se začne dusit tak se může vařit 2 hodiny , znám to taky :-) výhoda je, že nemusí být udělané úplně jako kuřecí , hovězí není tak nebezpečné a může být raději méně a nechat dojít zabalené v alobalu<3 jednou se určitě povede a pak už vždycky :-*

Eja57 Eja57

20. 7. 2020 20:27

Marie Svarcova: já taky vařím ráda, ale bohužel některé úpravy jsou pro mne prostě ....použila bych kvalitní hovězí maso k této úpravě předurčené, nakrájela přesně tak jak se má, to umím, připravila jak se to má, to taky umím...no a JÁ budu mít PODRÁŽKU resp. její nudličky....:-D

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 7. 2020 20:12

Eja57: dík za komentář,:-) já vařím ráda a nejraději když je to hotové do půl hodinky, papiňák nemám ale v mládí s dětmi také jsem to tak řešila. Hezký večer :-K

Eja57 Eja57

20. 7. 2020 19:18

Moc by mi chutnalo - ale musel by mi to někdo uvařit....
Pro mne je minutková úprava hovězího i fakt top kvality tabu - minutkové roštěnky končí v papiňáku, minutkový Stroganov v kastrole...jsem na to prostě chomout...

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 7. 2020 13:22

JanaDorazinova: :-) moc děkuji a přeji hezký den :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 7. 2020 13:20

casino: :-)dík za komentář napsala jsem to nesrozumitelně ale udělala dobře :-K hezký den

casino casino

20. 7. 2020 12:40

"Z očištěného masa nakrájíme plátky a z těch přes vlákno proužky cca 1,5 cm."
Tož já nevím...:-K
Abychom v druhém kroku krájeli PŘES VLÁKNO, tak plátky v prvém kroku krájíme po vlákně, že :-)
Pokud v prvém kroku krájíme (jak bývá obvyklé) přes vlákno, pak proužky budou vždy přes vlákno, že :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 7. 2020 12:30

:yes::yes::yes::yes:<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: steak hovězí, zelí čínské pak choi, cibule, olej rostlinný, olej sezamový, omáčka sojová, ústřicová omáčka, ocet rýžový, cukr, zázvor, česnek, chilli paprika čerstvá, škrob kukuřičný

TopRecepty.cz

Hovězí steakové proužky s pak choi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5NkY