Postup přípravy
Krok 1: Jako první dáme vařit sójové maso podle návodu na balení - cca 15-20 minut. Já vařím se solí a podravkou.
Krok 2: Poté uvaříme v rychlovarné konvici vodu a zalijeme kuskus - 1 díl kuskusu a 2 díly vody, osolíme a necháme cca 5 minut odstát.
Krok 3: Uvařené "maso" slijeme a dáme na rozpálenou pánev, přidáme pepř a provensálské koření, já smažil do zlatova.
Krok 4: K masu na pánvi přihodíme kuskus a pesto (podle chuti). Vše promícháme a můžeme servírovat.
Na talíř dáme směs, kterou posypeme nastrouhaným parmezánem a dáme k tomu špenát.
Na talíř dáme směs, kterou posypeme nastrouhaným parmezánem a dáme k tomu špenát.
Zveřejněno 8. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuskus se sójovým masem podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vP2V
Moje poznámka
Kuskus se sójovým masem podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vP2V
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 5 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 5 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 5 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 6 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 6 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 6 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 7 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 7 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 7 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 7 hodinami
Suroviny:
kuskus,
maso sojové,
rajče sušené,
sůl,
koření provensálské,
pepř,
parmazán,
špenát,
Komentáře (1)