Domácí lučina s medvědím česnekem
Domácí svěží a lehký sýr jemné konzistence smíchaný s nasekanými čerstvými voňavými bylinkami skvělé chutná namazaný na čerstvém pečivu, nebo z něho můžete připravit vynikající pomazánku.
Postup přípravy
Krok 1: Jogurty smícháme se smetanou a osolíme.
Krok 2: Medvědí česnek nebo pažitku omyjeme a nasekáme. Přidáme je do jogurtu se smetanou a zamícháme.
Krok 3: Na cedník rozložíme plátýnko, na které směs nalijeme a plátýnko zavážeme. Dáme ho do mísy nebo hrnce a necháme překapat v lednici po dobu 24 hodin.
Zveřejněno 19. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí lučina s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vBkr
Moje poznámka
Domácí lučina s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vBkr
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 minutami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 13 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 1 hodinou
Guláš uherského grófa
PavelSt před 2 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 8 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 8 hodinami
Květákové placičky
Valis před 9 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 10 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 11 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 11 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak prekapat jogurt pres platynko
Suroviny:
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
sůl,
česnek mědvědí
Komentáře (2)