Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát filet s černou čočkou, kukuřicí a salátem

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 784 kJ /
426 kcal
Bílkoviny48,50 g
Tuky3,90 g
Vláknina7,62 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy45,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Candáta osolíme a posypeme kmínem. Necháme chvilku odležet. Zatím si připravíme čočku a salát. Krok 2: Čočku uvaříme v osolené vodě, zhruba 10 minut, aby nebyla příliš rozvařená. Přecedíme. Krok 3: Saláty omyjeme a naservírujeme na talíř. Vedle salátů navrstvíme kukuřici a čočku. Část můžeme nasypat na salát. Krok 4: Grilovací pánev potřeme kapkou oleje a rozpálíme ji na nejvyšší teplotu. Candáta nejprve zprudka opečeme po obou stranách, potom zmírníme teplotu a pozvolna dopékáme zase po obou stranách. Krok 5: Servírujeme se salátem, kukuřicí a vařenou belugou, jako velmi lehké jídlo. Výborně se k této úpravě hodí i bramborová kaše.

Zveřejněno 3. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát filet s černou čočkou, kukuřicí a salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rPmK

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát filet s černou čočkou, kukuřicí a salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rPmK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
candát, čočka černá, kukuřice ve slaném nálevu, salát, kmín celý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu