Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recepty, které jsem tu našla, používají jako základ křenovky mléko. Nám takto chutná víc, i postup je trochu jiný

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

hosta

8. 8. 2016 20:10

Jana Remkova: Díky, Jani, to mne moc těší:-)

JanaDorazinova

8. 8. 2016 17:01

Dovolím si přidat foto. Je skvělá :-):yes:

JanaDorazinova

22. 11. 2012 10:11

rihana: PŘESNĚ!!!:yes:

rihana

22. 11. 2012 10:04

Taky jsem ji neuměla, byla nějak nahořklá. Až jsem se někde dočetla, že čerstvý křen se musí dát až úplně nakonec a jen lehce přejít varem. A takhle byla dokonalá. Díky za připomenutí. :-p

JanaDorazinova

22. 11. 2012 01:24

Tuhle omáčku jsem se musela naučit. Vzpomínám si, že když jsem ji kdysi uvařila dětem, vůbec jim nechutnala:-D. Až tady na Topkách jsem zjistila, jak na to;-) a dcera uznala, že je dobráá!:-D:yes:

magdalenka

21. 11. 2012 21:32

hosta:dík, zhruba toľko porcií by som varila pre nás.

jarka skrobakova

21. 11. 2012 19:10

křenovou já moc ráda:yes::yes::-K

hosta

21. 11. 2012 18:27

magdalenka: ta sklenička má cca 20 dkg, vše se odvíjí od toho, kolik toho vaříš, nám tentokrát stačila - možná jsem dala lžičku navíc z předchozí:-D

hosta

21. 11. 2012 18:25

MoniqueLaMutti: no někdy nestačí, ale tenhle má extra říz. vařila jsem asi tak čtyři-pět porcí, jsme dva a jedli bychom to týden

Monique

21. 11. 2012 18:18

já nevím....vám všem opravdu stačí sklenička křenu????? já teda musela letět ještě do večerky pro druhou, s jednou to bylo úplně slaboučké a až s tou celou druhou to získalo ten správný říz :-p podotýkám, že jsem toho nenavařila kotel, ale pouze klasickej třílitrovej hrnec ....:-))

magdalenka

21. 11. 2012 17:26

hosta: Mám dotaz - aký veľký je ten chren - koľko asi gramov, koľko omáčky máš z jednej fľaštičky? Koľko bežných stravníkov z toho nakŕmiš? Ďakujem.

hosta

21. 11. 2012 15:27

Bibinka: no vidíš, já ho koupila ve starožitnostech, mám ráda staré anglické vzory. hluboké, mělké, nějaké mísy - jen ne malé, bohužel. na focení není ideální, ale není ani ideální světlo

Bibinka

21. 11. 2012 15:10

Hosti, krásná a dobrá klasika a už to to musím napsat-máš servis jako já:-D;-) a i proto máš 4.bod:yes:

Ella82

21. 11. 2012 15:09

my děláme zádadně s vepřovým srdcem a s vařeným bramborem

rebeka

21. 11. 2012 15:00

křenovou mám rádi, dělávám i z čerstvého, ale je to mrška, někdy zhořkne, když se převaří:-//
výborná je i uzeným vepřovým jazyčiskem:-D:-D:yes:;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: křenová omáčka s hovězim křenová omáčka podle pohlreicha krenova omacka s hoveziho masa hovezi maso s krenovou omackou křenová omáčka pohlreich křenovå omáčka k masu křenová omáčka videorecept křenová omáčka s veprovym masem krenova omacka hovezi v krenove omacce hovezi s krenovou omackou hovezi na krenu hovezi křenova omacka křenová omáčka z hovězího masa top recepty křenova omáčka nejlepší křenová omáčka hovězí maso v křenové omáčce křenová omáčka s kuřecím masem křenová omáčka s vývarem křenová omáčka kucharka pro dceru

Suroviny: vývar hovězí, máslo, mouka, křen nakládaný, smetana ke šlehání, sůl, cukr, máslo

TopRecepty.cz

Křenová omáčka s hovězím masem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Gr7