Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát na červené čočce

Skvělá ryba jakou je candát, si zaslouží dokonalou přílohu. A tou může být ne úplně tradiční červená čočka v kombinaci se salátovou okurkou. Rychlá příprava ryby, vynikající chuť středomořského koření čubrica i lehká příloha - to vše vás pobízí recept vyzkoušet.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

29. 6. 2023 09:11

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 763 kJ / 1 138 kcal
Bílkoviny123,32 g
Tuky22,00 g
Vláknina36,10 g
Cholesterol 239 mg
Sodík 185 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy93,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj receptu neznám. Doporučuji drobnozrnou čočku je chutnější než půlená. Lze udělat i s jinou rybou ale candát je podle mne nejchutnější naše ryba.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 6. 2023 22:30

RubyRom: :-)moc děkuji, bylo to opravdu skvělé :-K krásný večer

RubyRom RubyRom

29. 6. 2023 21:46

Přesně moje chuť! Skvělý oběd jsi uvařila. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: candát, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, ghee, okurka salátová, kopr čerstvý, čočka, soda jedlá, sůl, pepř mletý, koření čubrica, voda, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Candát na červené čočce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4x6Rg