Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 498 kJ / 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,28 g |
Tuky | 30,60 g |
Vláknina | 22,25 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 57,20 g |
Postup přípravy
Pridáme na kocky narezanú tekvicu, zalejeme vodou, osolíme a povaríme 5 minút. Krok 2: Kaki nakrájame na kocky. Niekoľko kociek kaki dáme nabok a nakrájame ich na drobučké kocôčky na ozdobu.
Zvyšné vložíme k tekvici a varíme 10 minút.
Potom zeleninu rozmixujeme. Krok 3: Dochutíme kurkumou, paprikou, zázvorom a korením a opäť 5 minút povaríme. Krok 4: Nakoniec vlejeme smotanu, pridáme maslo a necháme prejsť varom. Krok 5: Na tanieri ozdobíme kocôčkami kaki a lístkom bazalky.
Zveřejněno 6. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykvová polévka s kaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gyzy
Moje poznámka
Tykvová polévka s kaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gyzy
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 6 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 22 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 1 hodinou
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 2 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 3 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 4 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 5 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 7 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 8 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 8 hodinami
Suroviny:
tykev,
kaki,
cibule,
olej,
smetana,
máslo,
zázvor,
kurkuma,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)