Klasická španělská tapenáda
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 418 kJ / 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,09 g |
Tuky | 32,81 g |
Vláknina | 5,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,74 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme okapané olivy.
Krok 2: Přidáme česnek, rajčata, pepř, olej a bazalku.
Krok 3: Vše rozmixujeme a podáváme s pečivem.
Zveřejněno 20. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klasická španělská tapenáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xOwP
Moje poznámka
Klasická španělská tapenáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xOwP
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 18 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 21 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 6 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 9 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 10 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 11 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 12 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 12 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 13 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 14 hodinami
Suroviny:
olivy zelené,
česnek,
rajče sušené v oleji,
olej olivový extra virgin,
pepř cayenský,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)