Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 496 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,75 g |
Tuky | 2,69 g |
Vláknina | 5,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 69,88 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z rohlíků seřízneme tenký vršek a vydlabeme. Ze starších rohlíků to jde dobře. Střídku necháme usušit a použijeme na strouhanku nebo do sekané.
Krok 2: Rohlíky vytřeme kečupem, posypeme bazalkou a česnekem dle chuti. Uzeniny, sýry a kapii nakrájíme nadrobno. Smícháme s vejcem a pepřem, případně solí.
Krok 3: Vhodný pekáček malinko vytřeme máslem (nemusí být) a urovnáme rohlíky vedle sebe. Naplníme je připravenou směsí a dáme do vyhřáté trouby na 200 st.
Krok 4: Zapékáme cca 8-10 minut a před koncem pečení je posypeme nastrouhaným sýrem. Dopečeme dozlatova. Podáváme nejlépe teplé.
Zveřejněno 28. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené starší rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5J4X
Moje poznámka
Zapečené starší rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5J4X
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 23 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Pavluska75 před 7 minutami
Smažený květák
Pavluska75 před 8 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 51 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 10 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 16 hodinami
Suroviny:
rohlík,
šunka,
salám trvanlivý,
sýr,
kapie,
vejce,
pepř,
bazalka čerstvá,
česnek sušený,
Komentáře (3)