Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,83 g |
| Tuky | 191,09 g |
| Vláknina | 18,04 g |
| Cholesterol | 1,52 g |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 20,34 g |
Postup přípravy
Mažeme na topinky (osmažené na oleji, s česnekem), větší vrstvu, abychom si to užili. Krok 3: Pokud chceme studenou verzi, po zchladnutí přidáme do hmoty všechny další ingredience a vyšleháme.
Mažeme na chleba a další pečivo.
Zveřejněno 2. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drožďová pomazánka teplá a studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Jp8
Moje poznámka
Drožďová pomazánka teplá a studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Jp8
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 12 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 12 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 22 minutami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 37 minutami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 50 minutami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
zpravodaj1 před 58 minutami
Tvarohová štola
janatka před 2 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 3 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 4 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 5 hodinami
Suroviny:
droždí,
vejce,
cibule,
máslo,
sůl,
pepř,
máslo,
pažitka,
máslo,
sýr,
hořčice plnotučná,
sůl
Komentáře (1)