Rozlítaný španělský ptáček z kuřecího masa
Španělský ptáček je tradičně plněný plátek masa. V tomto receptu však kousky kuřecího masa dusíme se surovinami, které se jinak skrývají v masovém závitku. Vše spolu vytvoří hustou omáčku a podávat můžeme třeba s rýží.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 820 kJ / 2 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,62 g |
Tuky | 118,45 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 4,27 g |
Sůl | 10,37 g |
Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozlítaný španělský ptáček z kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YK32
Moje poznámka
Rozlítaný španělský ptáček z kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YK32
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 12 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 22 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
rozlítané ptacky,
rozlítané španělské ptáčky,
rozlitany ptacky,
recept na rozlítané ptáčky,
ptáčky z kuřecího masa,
recept rozlítané ptáčci,
španělské ptáčky rozlitane,
rozletane ptacky,
rozlítany ptaci,
top recepty rozlitanej ptacek,
španělské ptacky z kureciho masa,
rozletane ptáček,
rozlétaný ptáček,
rozlítaní ptáčci z s kuřecím masem,
rozletany ptáčky,
rozletane španělské ptáčky,
ptacky rozlitane,
recept na rozlétané španělské ptáčky,
rozletany spanelsky ptáček recept,
španělský ptáček
Suroviny:
prsa kuřecí,
párky,
vejce,
okurky sterilované,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
olej,
bujon kuřecí,
hořčice plnotučná,
jíška světlá
Komentáře (10)
Možná i chápu, že první půlku okurky dáváš do základu - na ochucení ( a tu druhou půlku bych asi nakrájela na plátky), jen bych tam asi gelový bujon dala hned po mase ještě před prvním podlitím, aby maso natáhlo chuť. Klasická rychlovka...
Přidávej další receptíky