Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 402 kJ / 1 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,38 g |
Tuky | 39,67 g |
Vláknina | 40,10 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 673 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 258,80 g |
Postup přípravy
Vaříme, až se voda zredukuje na polovinu a hustotou připomíná sirup. Necháme částečně vychladnout. Krok 4: Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme, přelijeme cibulovou zálivkou, přidáme pokrájené okurky, mrkev, celer, hrášek, majonézu, vše promícháme. Nakonec opatrně přidáme pokrájené vejce. Krok 5: Tresku opláchneme, ubrouskem osušíme, osolíme, lehce opepříme, obalíme v trojobale (mouka, vejce, strouhanka) a usmažíme. Krok 6: Servírujeme zdobené okurkou nebo něčím zeleným a rybu kouskem citronu.
Zveřejněno 15. 7. 2019 15:31
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát, jak se dělá u nás a smažená treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g0Jj
Moje poznámka
Bramborový salát, jak se dělá u nás a smažená treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g0Jj
Nejnovější recepty
Podzimní rizoto
Přidáno před 10 hodinami
Kořeněný koláč s dýní
Přidáno před 12 hodinami
Kapustičky se zázvorem a česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Slané dýňové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Dýňová polévka s červenými fazolemi
Přidáno před 15 hodinami
Salátek Jaňulák
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Mojmír I.: První vládce Velkomoravské říše měl na talíři vepřové z volně pobíhajících prasat a jídlo zapíjel moravským vínem
Vojtěch Vrtiška, vítěz Peče celá země, vydává unikátní kuchařku: Každý recept je tam ve dvou verzích, snazší a těžší, říká
Pískorky aneb Bramborové placky ze západních Čech: Stačí zvolit správný typ brambor a jednu netradiční ingredienci
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
Zaneta24 před 7 hodinami
Houby ve vlastní šťávě II.
-Petra- před 11 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Danka.K před 14 hodinami
Rajská omáčka s hovězím masem
mcmiruska před 14 hodinami
Kynuté muffiny s kakaovým pudinkem
Lisa444 před 14 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
mafinka888 před 17 hodinami
Lilek pečený
Kava 2 před 17 hodinami
Krůtí prsa na mrkvi a bazalce
Istar před 18 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
i.capova před 18 hodinami
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Ivvettaa před 18 hodinami
Tématické fráze:
jak se dělá bramborový salat,
treska recept,
smažené vejce do bramborového salátu,
jak se dělá bramborovej salat,
jak se dělá mrkev do bramborového salátů,
sparena cibule do bramborového salátu,
jakou cibuli do bramboroveho salatu,
smažená treska s bramborovym salatem,
odstranit štiplavost cibule,
treska a recepty,
treska recepty,
bramborový salát,
co se dělá z tresky obecné,
calamada do bramboroveho salátu,
smažení cibule do do bramborového salátu,
smažená treska,
jak se dela treska recept,
smažená treska top recepty,
recept na bramborový salát
Suroviny:
brambory,
cibule,
celer,
mrkev,
hrášek,
okurky sterilované,
majonéza,
vejce,
sůl,
ocet,
cukr,
treska,
vejce,
mouka polohrubá,
strouhanka,
sůl,
pepř bílý,
olej,
citron
Komentáře (10)