Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 438 kJ / 3 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| Vláknina | 54,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 880,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybíz dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byl ponořený. Povaříme 15 minut na nízkou teplotu. Hrnec necháme odstát 12 až 24 hodin.
Krok 2: Druhý den rybíz scedíme, přidáme cukr, přivedeme k varu.
Krok 3: Mezitím si umyjeme sklenice horkou vodou. Po rozpuštění cukru nalijeme džus do sklenic, otřeme hrdla sklenic, pečlivě zavřeme. Na sklenice hodíme hadr namočený ve studené vodě. A necháme vychladnout.
Zveřejněno 9. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Džus z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RKK
Moje poznámka
Džus z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RKK
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 6 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 7 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 6 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 6 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 7 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 7 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 8 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 8 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 8 hodinami
Suroviny:
rybíz černý,
cukr krystal,
voda
Komentáře (1)