Pórkový krém s rohlíkovými krutony
Hutná a výživná pórková polévka zahuštěná bramborem a doplněná opečenými rohlíkovými krutony zcela jistě uspokojí i velkého jedlíka. Její příprava je jednoduchá a zvládne ji i naprostý začátečník.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 991 kJ / 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,57 g |
Tuky | 48,81 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 90,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový krém s rohlíkovými krutony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Yy
Moje poznámka
Pórkový krém s rohlíkovými krutony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Yy
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 14 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 19 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 7 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 9 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 12 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 14 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 14 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 15 hodinami
Suroviny:
pórek,
brambory,
cibule,
olej,
máslo,
vývar masový,
smetana na vaření,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)